Hoe ziet een date eruit

Het draait om jouw verlangen.

Dat is het voordeel van een gigolo inhuren. Jij hoeft eens geen rekening met iemand anders te houden en kan je helemaal laten gaan:

  • Een ongedwongen ontmoeting met een kop koffie of een wijntje? Mogelijk.
  • Een nacht zonder remmen erop? Laat je fantasie vooral de vrije loop gaan
  • Een sensuele ontmoeting, connectie, met een passievolle versmelting? Dit is je kans om je weer helemaal vrouw te voelen.
  • Iets ertussen, of zelfs nog een stap verder? Laat het me vooral weten.

Verras me met je (ondeugende) voorstel!

 

 

Een gigolo is er voor al je verlangens

Warm mannelijk gezelschap voor wat uurtjes? Of een doodeenvoudige seksdate om eindelijk weer eens je lustvolle verlangens te bevredigen?

Boek je mij als gigolo, dan elke verlangen van je te gek niet.

Natuurlijk heb ik ook grenzen en staat veiligheid bovenaan. Als gigolo ben ik ook nog steeds gewoon een mens. Met naast deze rol als gigolo, ook een gewone baan, uiteenlopende hobby’s, en een breed interessegebied. Meer info over mij hier.

Mocht je verlangens hebben die over m’n grenzen gaan, dan kunnen we het daarover hebben.

Ongeacht de wensen die je doorgeeft, is het natuurlijk en zeker de eerste keer ook voor mij aftasten. Uitzoeken wat klikt en wat niet.

Wat voor je werkt mag je delen. Fijn om je alvast te leren kennen. En tegelijkertijd is het niet nodig. Ik ga gewoon op onderzoek uit.

Wanneer ik zie op welke prikkelingen je lichaam reageert, vinden we vaak dingen waarvan je niet wist dat ze je opwinden.

 

Spannend een gigolo ontmoeten?

In het begin is het altijd even samen comfortabel worden. Ongeacht dat het vaak voor het grootste deel duidelijk zal zijn hoe de afspraak zal lopen, ontkom je er niet aan dat in het begin het ijs nog even gebroken moet worden om die laatste zenuwen te laten verdwijnen.

Natuurlijk neem ik deze taak volledig op me, zodat jij je kan overgeven aan je verlangens.

Even afstemmen op elkaar, zodat we later zo goed mogelijk van elkaar kunnen genieten.

 

Waar spreek je af met een gigolo

Daarnaast is het fijn om na te denken of de plek nog voor je uitmaakt.

Comfortabel thuis in je vertrouwde bed, of ver van thuis in een hotel als je dat fijner vindt?

De plek kan je ervaring helemaal afmaken.

 

Is een gigolo inhuren raar?

Denk je dat je heel onopvallend moet doen tijdens onze afspraak?

Maar geen zorgen, niemand zal van veraf of dichtbij doorhebben dat je mij als mannelijk escort hebt uitgenodigd. Voor de buitenwereld lijkt het alsof je een compleet normale date hebt, met een doodgewone man.

Alleen wij weten van ons spannende onderonsje.

Na de date ligt opnieuw contact zoeken als je dat wil helemaal bij jou. Ik laat je na de date weer helemaal in je waarde. Zoek je opnieuw contact, dan sta ik weer helemaal open voor je al je sensuele of stoute verlangens. Niets moet, alles mag.

Ik geef je alle voordelen van de perfecte date, zonder alle mogelijke nadelen achteraf.

 

Ben je de zoveelste?

Hoewel je niet de enige klant bent, hoef je ook geen nummertje te trekken en achteraan de rij aan te sluiten.

Iedere dag als gezelschapsheer met een vrouw afspreken is wellicht de fantasie van elke man. In realiteit is dit niet wat je als een professionele gigolo moet willen.

Bij mij draait het om je een unieke ervaring te geven. Ongeacht of je wens nu een kortstondige ontmoeting is of een uitgebreide date.

Haastig en binnen de tijd hoeft niet. Hier ga ik op redelijke wijze mee om. De hele tijd een half oog op de klok houden, houd ik niet van.

Daarom is het voor mij ook fijn om niet vast te zitten aan een gigolo bureau.

Daardoor hoef jij je neer te leggen bij slechts strikt zakelijk contact, strakke tijden met lopendebandwerk, en enigszins koude afstandelijkheid. En daarbovenop ook nog eens moet betalen voor de winst die het bureau wil maken.

Met mij krijg je wél de professionaliteit die je bij een bureau kan verwachten, met daarbovenop de echte passie, warme connectie en bijbehorende lust.

 

Klaar voor je date? Boek nu Ben

Even de belangrijkste punten op rij

  • 21+
  • Seks altijd veilig
  • Drugs of onder invloed ervan tijdens onze afspraak? Na-ah
  • Fetishes? Sommige zijn oké, andere niet. Daar kunnen we het over hebben.

En kik hier voor tarieven en meer uitgebreide informatie.

100% discretie gegarandeerd!

 

Hey, is Tinder niet veel makkelijker?

Ja, waarom zou je mij boeken?

Wil je een one-night stand, dan sleur je toch gewoon iemand mee uit de kroeg? Of je zoekt een man via Tinder?

Dat kan makkelijk en fijn zijn, maar ook grote kans van niet. Want hoe veilig is het om een totaal vreemde in huis te halen?

Een date met mij heeft een aantal voordelen. Jouw verlangen staat bij mij centraal. Wat we doen is veilig en betrouwbaar. Ik neem mijn rol serieus want als je me inhuurt, dan mag je ook wat verwachten! Ik ben discreet en ons moment samen is weergaloos. Na onze date blijf ik niet plakken en is het contact weer professioneel.

Iets als Tinder lijkt heel leuk makkelijk, maar veel mannen zijn niet eerlijk, gaan puur voor eigen genot of doen zich anders voor dan ze werkelijk zijn. Wat begint als een leuk gesprek of spannende date eindigt vaak in een teleurstelling, of erger. Wat overblijft is de herinnering aan een vervelende ervaring en nog steeds je onvervulde verlangen.